Rumos-kávés kekszgolyó

Hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 1 rum aroma
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 evőkanál főzött kávé
  • 4-5 dl tej
  • étcsokoládé
  • kókuszreszelék

Elkészítés

    1. A darált kekszhez hozzáadjuk a rum aromát, a kakaóport, a főzött kávét, és egy kevés tejet. Ezeket összedolgozzuk, és annyi tejet adunk hozzá (kb.fél liter), hogy formázható - puha gyurma állagú - legyen a massza.
    2. A masszából, nedves kézzel kis golyókat formázunk, kókuszreszelékbe forgatjuk, és egy selyempapírral bélelt tálba vagy tálcára rakjuk. Egy-két órára a hűtőbe tesszük. Tálaljuk.

Megjegyzés

Gyors ls mutatós desszert, amelyet gyerekekkel együtt is elkészíthetünk.

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin