Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rumos golyó

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg puha vaj
  • 3 ek holland kakaópor + a bevonáshoz
  • 4 ek rum

Elkészítés

    1. A csokoládét finomra reszeljük és elvegyítjük a vajjal. Hozzáadjuk a kakaóport és a rumot, majd összedolgozzuk.
    2. Egy tányérra kakaóport szórunk. A kissé ragacsos rumos masszából evőkanálnyi adagokat szedünk, a két tenyerünk között golyóvá formázzuk, és a kakaóporba forgatjuk.
    3. Végül a rumos golyókat egy tálcán legalább 4 órára a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljanak.

    DUPLACSOKIS TRÜFFELGOLYÓ >>> 



Megjegyzés

A golyók felét tetszés szerint csokoládéreszelékbe forgathatod.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin