Keress receptre vagy hozzávalóra

Rumos diógolyó

Rumos diógolyó

Hozzávalók

  • 35 dkg darált háztartási keksz
  • 20 dkg darált dió
  • 20 dkg porcukor
  • 3 púpos evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 0,5 üvegcse rumaroma
  • kb.12-13 púpos evőkanólnyi sárgabaracklekvár
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    Egy tányérba szórjunk 10 dkg darált diót a forgatáshoz. Egy másik tálba mérjük a kekszmorzsát, a maradék 10 dkg darált diót, a porcukrot és a kakaóport.

    Összekeverjük, majd hozzáadjuk a rumaromát és fokozatosan adagolva a lekvárt. Kézzel könnyen formázható masszává dolgozzuk.

    A kekszes tésztából kisebb darabokat tépünk, amit a két tenyerünk között diónyi golyóvá sodrunk. Megforgatjuk a darált dióban. Aztán tányérra tesszük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin