Rukkolás mozzarellasaláta

Hozzávalók

  • 200 g mini mozzarella sajt
  • 16 db koktélparadicsom
  • 15 dkg rukola
  • friss bazsalikom
  • Öntet:
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 ek. mustár
  • 2 ek. citromlé
  • csipet só

Elkészítés

    1. A mozzarellákat csepegtessük le, vágjuk félbe, a megmosott paradicsomokat negyedeljük el.
    2. A rukkolát mosás után papírtörlővel szárítgassuk meg.
    3. Az öntethez keverjük el a mustárt az olívaolajjal meg a citromlével és ízlés szerint sózzuk meg.
    4. Helyezzük tányérra a rukkolát, rá a paradicsomot és a mozzarellát majd öntsünk rá az elkészült öntetből és díszítsük  bazsalikomlevéllel.
A felhasznált alapanyagok mennyisége természetesen attól függ, hányan és milyen étvággyal várják a salátát!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin