Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rucolafelfújt

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A leveles tésztát 6 db azonos méretű kockára vágtam. A felfújtformákat sütőpapírral kibéleltem. A tésztadarabokat belehelyeztem úgy, hogy a szélei kissé kilógtak.

A sütőt 175 fokra előmelegítettem.

A rukkolát alaposan megmostam, szűrőkanálba tettem, kissé összetépkedtem, 1/2 l forró vízzel leforráztam, kinyomkodtam. A tojásfehérjét kevés sóval kemény habbá vertem. A tejfölt és a krémsajtot alaposan kikevertem, enyhén sóztam, borsoztam, majd hozzáadtam a rukkolát, végül beleforgattam a fehérjehabot.

A rukkolás keveréket egyenlően elosztottam a formákban, 22-25 perc alatt világosra sütöttem.

Megjegyzés

Ez a recept mángolddal, spenóttal is nagyon ízletes, ha valaki idegenkedne a markáns rucolától.

További fotók, receptek és érdekességek Habliliom blogjában! - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss