Elkészítés:
1.) A hozzávalókat a megadott sorrendben a kenyérsütő gépbe tesszük és beállítjuk úgy a gépet, hogy sütés nélkül bedagassza és kétszeresére kelessze a tésztát.
2.) Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkára borítjuk, és jól átgyúrjuk, majd 30 percig pihentetjük.
3.) A tésztát lisztezett konyharuhán kb. 1 cm vastagra nyújtjuk és megkenjük olvasztott vajjal, majd felcsavarjuk, mint egy bejglit. (Ebben segítségünkre lesz a konyharuha.)
4.) A tekercset kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük - vágási felülettel felfelé. Egy tojás sárgáját vízzel összekeverünk, és megkenjük a
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre