A 6 tojás sárgáját 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet. Utolsó lépésként hozzákeverjük az étolajat. A jól eldolgozott masszát szilikonos muffin formákba töltjük és előmelegített sütőbe helyezzük.
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint és csomómentesre kavarjuk. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült muffinokat kihűtjük, majd a pudingos krémet habzsákba töltjük és a sütemények tetejére rózsához hasonló formát nyomunk. A muffinok tetejét csokoládé reszelékkel díszítjük.