Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos-tejszínes csirkemell

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellett megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, és bedörzsöljük rozmaringgal.

A húscsíkokat olajon megpároljuk, majd egy kicsit pirítjuk, és hozzátesszük az apróra vágott fokhagymát. Amikor már érezzük a fokhagyma illatát, felengedjük 1-2 dl vízzel, beletesszük az ételízesítőt, majd hozzáadjuk a tejszínt, a bort és a fél citrom levét. Ha nem elég sűrű, egy kis keményítővel sűríthetjük.

Kicsit összeforraljuk, és párolt rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss