Elkészítés: A pulykacombokat befűszerezzük kevés sóval, borssal, rozmaringgal és jócskán a grill fűszerrel,
megspékeljük fokhagymával és füstölt szalonnaszeletekkel. 2-3 órát hűtőben állni hagyjuk, hogy a fűszerek a hússal összeérjenek.
Tepsibe rakjuk, majd az egészet betakarjuk baconszeletekkel. Nyakon öntjük 1 üveg sörrel, letakarjuk fóliával, így sütjük közepes lángon (180 fok) 50 percig.
Ezután levesszük a fóliát, és további 30 percig sütjük, miközben sörrel locsolgatjuk. Ropogósra, pirosra sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, illetve a
reformkonyha híveinek zöldkörettel vagy könnyű salátával tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre