Az újhagymát felkarikázzuk, a cukkinit felszeleteljük, majd a szeleteket négyfelé vágjuk, a paprikát vékony szeletekre, majd a szeletek is több, kisebb darabra vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk.
A tojásokat egyenként, külön kis tálkában felütjük, majd egy tálban ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük és felverjük.
Serpenyőben felhevítjük a zsíradékot, rádobjuk az apróra vágott zöldségeket és a sonkát kissé megpirítjuk együtt a zöldségekkel, hozzáadjuk az aprított rozmaring leveleket, és az egészre ráöntjük a felvert tojásokat. Kissé lejjebb vesszük a lángot, nehogy megégjen az alja. Pár percre fedőt is tehetünk rá.
Mikor már a felső része is kezd megsülni, egy fordító lapáttal, vagy lapos fakanállal, az egyik felét ráfordítjuk a másikra és így még egy pár percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk a tetejét reszelt sajttal.