Elkészítés: A darált húst az olajon, apróra vágott dinsztelt hagymával, fokhagymával, leveskockával, apróra vágott rozmaringlevéllel fedő alatt megpároljuk. Hozzáadjuk az őrölt fűszereket, pirospaprikát, sót, borsot, és félretesszük. A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. Nagyobb méretű tűzálló tálat a margarinnal kikenünk, és rétegezve belesimítjuk a hozzávalókat (tészta, hús, tészta). A tetejére elsimítjuk a tejfölt, melybe apróra vágott rozmaringlevelet is teszünk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Nagyon finom, különleges ízű, laktató tészta.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre