Keress receptre vagy hozzávalóra

Rozmaringos pulykamell édesburgonyás gnocchival

Hozzávalók

  • 3 db édesburgonya
  • 35 dkg rizsliszt
  • 4 szelet pulykamellfilé
  • bors
  • 4 ág friss rozmaring
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

    1. Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.  Mikor kész, meghámozzuk, krumplinyomóval áttörjük.
    2. Összekeverjük a sóval és a rizsliszttel, és lisztezett felületen kinyújtjuk, hosszú vékony csíkra. 2 centis darabokat vágunk belőle, villával lelapítjuk, és forró vízben pár perc alatt megfőzzük. Kivesszük, lecsepegtetjük.
    3. A pulykamellet sózzuk, borsozzuk, vajon megsütjük, közben a rozmaringgal ízesítjük. Ugyanabban a serpenyőben a gnocchit átpirítjuk, és a hússal tálaljuk.

     MÉG TÖBB GNOCCI RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek