A lisztet a vajjal és a parmezánnal késes robotgépben összekeverjük. A rozmaringleveleket apróra vágjuk és a többi fűszerrel együtt a keverékhez adjuk, majd a víz hozzáadásával az egészet összegyúrjuk. Ne ijedjünk meg tőle, ha morzsalékos lesz a tészta, a lényeg, hogy összeálljon. Négyzetalakúra formázzuk, és folpackba csomagolva legalább 1 órán át hűtőben pihentetjük.
A tésztát egészen vékonyra (kb. 3mm) nyújtjuk, majd tetszőleges formákra vágjuk. (Én derelyevágót használtam, hogy cakkos legyen a széle és villával megszurkáltam.) Minden darabot a sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatunk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 12 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kihűltek, leszedjük a sütőpapírról, és egy tálra rendezzük őket.