Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos grilltányér

MME MME
3/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. A grillsütőt előmelegítjük (ha nincs, készíthetjük a rendes sütőben is, magas hőfokon).
Elkészítés: Az olajat összekeverjük 1 teáskanál ételízesítővel, 1 teáskanál rozmaringgal, és bekenjük vele a húsok mindkét oldalát. A forró grillrácsra fektetjük a húsokat, és a sütőben mindkét oldalukat 5-5 percig grillezzük. A vajat habosra keverjük a maradék 2 teáskanál ételízesítővel és rozmaringgal. A bagettet hosszában kettévágjuk, és megkenjük a vajjal. Összeillesztjük a bagetteket, alufóliába csomagoljuk, és szintén a grillrácsra fektetjük, kb. 10 percre. A bagettet szeletekre vágjuk, és a húshoz fogyasztjuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 570 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek