Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos-gombás borda

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, majd felaprítjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, aztán kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk!
  2. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ezután beletesszük a húst, és közben egyszer megfordítva megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a sűrített paradicsomot, a megmosott rozmaring lecsipkedett leveleit és a babérleveleket. 
  3. Felöntjük a borral és 100 ml vízzel. Megsózzuk, majd lefedjük, és puhára pároljuk. Végül fedő nélkül megpirítjuk az egészet 5-10 perc alatt. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss