Mindmegette.hu
Már regisztráltam, belépek.
Elfelejtetted a jelszavad?
Még nem regisztráltál?
Csúcshódítások: oxigénnel vagy anélkül?
Használt autó vagy ritka alkatrészek? Keress apróhirdetésben!
Év Sportolója Gála: Mindenki a legjobbakat, minket akar megverni – Liu Shaolin Sándor
Kínzások és kivégzések Keszthelyen
Egy természetközeli nyaraló, közel a tengerhez
Egyedi kerítés, kapu vagy korlát? A FiberLasernél csak a képzelet szabhat határt igényeinek
Gyógyító érintés: a reiki
Fontos hír érkezett Magyarország egyik gazdasági partneréről
A porból készíthető ételeknek van egy különleges kisugárzásuk. Ahogy megpillantjuk őket, átjárja csontjainkat a félelem, hogy egyáltalán emberi fogyasztásra alkalmasak lesznek-e. Krumplipüré por? Mogyoróvaj por? Puding por? Igen, a harmadikat eléggé sokan használják, pedig ezt házilag előállítani sem nagy hadművelet, cserébe akkor tizedannyi az adalékanyag benne.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
A legegyszerűbb dolog, amivel segíthetünk a testünknek megküzdeni a mindennapi stresszhelyzetekkel az, ha változtatunk az étrendünkön. Nem kell radikális fogyókúrára gondolni, már néhány étel fogyasztása pozitív hatással lehet ránk.
A csirkeszárny sokak nagy kedvence és nem véletlenül. Olcsó és gyorsan lehet belőle finomat készíteni. Sütve, rántva, mézesen, csípősen, mindenhogy imádjuk.