Rozmaringos báránysült zöldbabbal

Rozmaringos báránysült

Hozzávalók

  • 4 szelet bárányhús
  • 50 dkg rizs
  • 30 dk g zöldbab
  • 5 dkg vaj
  • 2 ág rozmaring
  • 1 dl kevés mogyoróolaj
  • 1 mk frissen őrölt bors
  • 5 dkg fűszervaj

Elkészítés

    1. A bárányhúst vékonyan beolajozzuk, sóval, borssal ízesítjük.
    2. A felforrósított serpenyőbe kevés mogyoróolajat teszünk, hozzáadjuk a rozmaring ágakat, majd a hússzeleteket a serpenyőbe helyezzük. 
    3. A hússzeletek mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
    4. Amikor kész, a meleg húsra fűszervajat olvasztunk. Megszórjuk himalája sóval.
    5. Mellé vajon párolt zöldbabot és főtt rizst készítünk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin