Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rösti-torta

60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyákat megpucoljuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk.

Egy magas falú serpenyőbe kevés olajat teszünk, majd belehelyezzük az alaposan kinyomkodott reszelt krumpli felét kb. 3-4 cm vastagságban. Erre kerül rá a bors, a petrezselyem, a kolbászkarikák és a sajt. Majd a kinyomkodott krumpli másik felét is rátesszük, lelapogatjuk, enyhén tömörítjük. Fedő alatt fél lángon sütjük.

Ha már a teteje kellőképpen megfőtt, akkor az alja valószínűleg már megpirult. Egy lapos fedővel óvatosan megfordítjuk, és visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, a másik felét is pirosra pirítjuk.

Önmagában tálaljuk!

Ezek is érdekelhetnek

Friss