Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rosalia #csakazértis - köszöntsük együtt a nyarat!

default user icon
MME
Lesz is, meg nem is. Koccintunk is, meg nem is. Találkozunk is, meg nem is. Együtt borozunk, eszünk, és bulizunk, de most egy kicsit másként. Ez a Rosalia #csakazértis, vagyis az idén 9 éves fesztivál 2020-as online kiadása.

Június 5-én és 6-án, este 6-tól három órában jelentkezik a Rosalia Fesztivál az éterben. Élő interjúk borászokkal, zenészekkel, a gasztronómia képviselőivel, szóval csupa fontos emberrel; lesz rosé- és pezsgőkóstoló sok-sok zenével fűszerezve. Az eseménynek a Liget Budapest Projekt által varázslatosan felújított Millenium Háza ad otthont, háttérben a Rózsakerttel.

Ragadjunk poharat, bontsunk egy üveg rosét, helyezzük magunkat kényelembe, és borozzunk a nappaliban, a kertben, a teraszon, vagy ahol jól esik! Együtt.

Egy kis ízelítő a műsorból

5-én, pénteken a pop-up stúdió borász vendége lesz két igazán jó arc, Dúzsi Tomi és Szentpéteri Attila, a hölgyek részéről pedig Gálné Dignisz Éva és Nyúlné dr. Pühra Bea. Könnyed beszélgetést ígér Farkas Kriszti „Volkova”, a Folkfonics Együttes énekese, és elfogadta a meghívást a PizzaMe tulajdonos testvérpárja is. Az estét szokás szerint DJ Juhász Laci zárja, természetesen élőben. Számot kérni és otthon vonatozni ér!

6-án, szombaton folytatódik a Rosalia #csakazértis. Közelebbről megismerhetünk két fiatal borászt: Béger Ákos és Farkas Gedeon avat be minden borkedvelőt a díjnyertes roséborok készítésének titkaiba. A Balatonról Bezerics Dani és Baranyai Péter érkezik, remélhetőleg pár palack pezsgővel a táskájukban. Megismerhetünk két hölgyet is, akiknek szó szerint édes az élete: Háfra Kati, a makaronkészítő, és András Tünde, a kürtőskalácskészítés mestere. Odett is fellépett volna az idei Rosalián, és most az éteren keresztül találkozunk vele, este pedig tévétorna helyett a Mongooz and the Magnet koncertje mozgat át mindenkit.

Lássuk, mi mindent tudunk beszerezni, hogy az élmény tökéletes és felejthetetlen legyen a Rosalia #csakazértis eseményen!

Ebben a mindenki számára különös évben a Rosalia egy különös poharat is készített: a már ismert grafikák mellett egy #csakazértis 2020 inspiráló felirat teszi mindenki számára emlékezetessé az elmúlt időszakot. A poharat a Rosalia honlapján egyszerűen meg lehet rendelni. Figyelem! 6 pohár vásárlása esetén 2 palack friss ajándék rosé üti a vásárló markát, és a megrendelés Budapesten belül ingyenesen kiszállításra is kerül.

A tökéletes Rosalia hangulat elengedhetetlen része a közös kóstolás, élőben, a borásszal együtt. A selection.hu jóvoltából a Rosalia #csakazértis eseményen kóstolt tételek 2 ajándék pohár kíséretében, a rendezvényig kedvezményes áron vásárolhatók meg. Nem mellékes, hogy a kollekció az idei nyár talán legtrendibb borait tartalmazza.

A Rosalia borász kiállítóinak köszönhetően pedig számtalan akció és engedmény várja a rosék és pezsgők szerelmeseit, a részletekről a Rosalia honlapján lehet tájékozódni. 

Töltsünk el együtt pár órát és köszöntsük a nyarat egy pohár roséval vagy pezsgővel!

Ezek is érdekelhetnek

Friss