Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós rántott hal a sütőből

60 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és 2 db tepsit kibélelünk sütőpapírral. A halszeleteket szárazra töröljük egy papírtörlővel, majd enyhén besózzuk őket. Egy villa segítségével egyenként beleforgatjuk őket a lisztbe, majd felvert a tojásba, végül a zsemlemorzsába.
  2. Egy tányért vékonyan kiolajozunk, majd beleforgatjuk már panírozott halszeleteket (minden szelet előtt újra kiolajozzuk a tányért), és befektetjük őket a tepsibe. 
  3. A forró sütőbe tesszük a tepsit, 10 percig sütjük, majd óvatosanmegfordítjuk a halszeleteket, és a másik oldalukat is 10 percig sütjük. 

RÁNTOTT HAL DIÓBUNDÁBAN 

EGYSZERŰ DIÓS-ALMÁS KOCKA 

Ezek is érdekelhetnek

Friss