Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ropogós libacomb

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db libacomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl száraz fehér bor
  • bors
  • libazsír

Elkészítés

    Elkészítés: A libacombokat sózom, borsozom. Egy mélyebb serpenyőben felhevítem a libazsírt, belehelyezem a combokat, aláöntöm a bort és ugyanennyi vizet.

    Lefedve félpuhára párolom, majd hozzáadom a felkarikázott hagymát és a szeletelt fokhagymagerezdeket, fedő nélkül, zsírjával locsolgatva készre sütöm. Akkor az igazi, ha bőre ropogós, húsa viszont szaftos, omlós marad.

    Hagymás krumplival vagy burgonyagombóccal és párolt lilakáposztával kínálom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin