Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós karamellás almák

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Pirítsuk az almát egy nagyobb serpenyőben a cukros-fahéjas margarinon, közepes hőfokon körülbelül 15 percig, vagy amíg az almák meg nem puhulnak.

2. Egy tálban keverjük össze a kekszet az aprított magvakkal.

3. Melegítsük fel a karamellöntetet egy kisebb serpenyőben vagy a mikrohullámú sütőben.

4. Osszuk el a megpuhult almákat 4y tálkába vagy szufléformába, majd szórjuk rá a kekszes keveréket. Tegyünk minden adag tetejére 1-1 gombóc vaníliafagyit, majd a fagylaltot öntsünk nyakon a meleg karamellöntettel, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Carte d´Or - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss