Elkészítés: A csokoládékat gőz fölött vagy a mikróban felolvasztjuk. A folyékony ét- és tejcsokiöntet keverékéhez hozzáadjuk a kókuszdarát és az apróra darált natúr mogyorót. Majd annyi cornflakest keverünk az így kapott masszához, hogy egy csepp csoki se maradjon a tálban. Óvatosan forgassuk a csokiba a Cornflakest, nehogy összetörjön.
Vegyünk elő egy nagy tálcát, fedjük le alufóliával, olajozzuk be, nehogy az alufólia ráragadjon a csokira. Majd egy kiskanál segítségével a masszát, közepes kupacokba helyezzük a tálcára. Egy fél órára a hűtőbe tesszük, hogy a csoki megdermedjen. Máris fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre