Ropogós csirkeszárny

Hozzávalók

  • 8 db csirkeszárny
  • 4 ek ketchup
  • 3 tk méz
  • 4 tk olívaolaj

Elkészítés

    1.

    A ketchupot simára keverjük a mézzel és az olívaolajjal. Beleforgatjuk a megmosott, szárazra törölt és megsózott csirkeszárnyakat, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük mindet.

    2.

    200 fokon 25 percig sütjük, majd mindet megfordítjuk, és további 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha a máz ragacsos-ropogós.

    3.

    Friss zöldségekkel, ízlés szerinti mártogatóssal és hasábburgonyával tálalhatjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

B. Erika 7 hónappal ezelőtt
Hétvégén vitte a top kívánságlistát, szóval ez készült mindenki megelégedésére!

Hasonló Receptek

Magazin