Ropogós csirkeszárny

Hozzávalók

  • 8 db csirkeszárny
  • 4 tk ketchup
  • 4 tk olívaolaj

Elkészítés

    1.

    Keverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán.

    2.

    Süssük 200 fokon 25 percig, azután fordítsuk meg mindet, és süssük további 10-15 percig. Akkor jó, ha a máz ragacsos-ropogós.

    3.

    Friss zöldségekkel, ízlés szerinti mártogatóssal és hasábburgonyával tálalhatjuk.

Ha még különlegesebb ízvilágra vágyunk, a ketchupos páchoz keverjünk egy kevés mézet is.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

B. Erika 2 hónappal ezelőtt
Hétvégén vitte a top kívánságlistát, szóval ez készült mindenki megelégedésére!

Hasonló Receptek

Magazin