Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkenuggets répamártogatóssal

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, és a felsorolt hozzávalókat (csirke és kókuszzsír kivételével) hozzáadjuk.
  2. A 2 centiméteresre vágott, sózott, borsozott csirkecombfiléket a sűrű masszában átforgatjuk (nem kell arra figyelni, hogy a csíkok ki legyen terítve, "összegyűrődve" is remek), és a forró kókuszolajban, takaréklángon, megsütöm. Papírtörlőre tesszük, és elkészítjük a répaszószt.
  3. A megpucolt és felszeletelt zöldségeket vajon és a zúzott fokhagymáátforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel meghintjük, és az egészet megpirítjuk, majd annyi folyadékkal, amennyi éppen ellepi, fedő alatt, puhára pároljuk. Végül turmixszal pépesítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss