Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecombok répás salátával

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított combokat sóval, borssal enyhén megszórjuk, félretesszük.

A paprikakrémet 2-3 evőkanál olajjal elkeverjük, majd bekenjük vele a húsokat, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben 40 perc alatt, néhányszor megforgatva aranysárgára sütjük.

Közben a burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és olajban megsütjük.

A salátát megmossuk, apróra tépkedjük, a sárgarépát lereszeljük. Ecettel, olajjal, sóval, borssal, finomra vágott metélőhagymával, kevés vízzel salátaöntetet készítünk, beleforgatjuk az előkészítet zöldségeket.

A csirkecombokat a sült krumplival és sárgarépás salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss