Elkészítés: A megtisztított combokat sóval, borssal enyhén megszórjuk, félretesszük.
A paprikakrémet 2-3 evőkanál olajjal elkeverjük, majd bekenjük vele a húsokat, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben 40 perc alatt, néhányszor megforgatva aranysárgára sütjük.
Közben a burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és olajban megsütjük.
A salátát megmossuk, apróra tépkedjük, a sárgarépát lereszeljük. Ecettel, olajjal, sóval, borssal, finomra vágott metélőhagymával, kevés vízzel salátaöntetet készítünk, beleforgatjuk az előkészítet zöldségeket.
A csirkecombokat a sült krumplival és sárgarépás salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre