A csirkecombokat sóval és borssal befűszerezzük. A zöldségeket tisztítás után hasábokra, a burgonyát karikára vágjuk. A burgonyákat bő sós vízben megfőzzük.
Veszünk egy sütőzsákot és megszórjuk a liszttel, majd belerakjuk a csirkecombokat, a zöldségeket, és a petrezselymet, majd lezárjuk. Az egyik végét a zacskónak kivágjuk, hogy a gőz távozni tudjon. 180 fokos sütőbe toljuk, és 35-40 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Amikor majdnem kész, kivágjuk és szétvágjuk a sütőzacskót, hogy a teteje is megpiruljon.
A megfőtt burgonyák levét leöntjük, burgonyatörővel összetörjük mindkettőt. Az édesburgonyát 5 dkg vajjal, és egy csipet szerecsen dióval habosra kikavarjuk. A burgonyát forró tejjel, és vajjal, csipet szerecsen dióval krémesre keverjük. Együtt tálaljuk.