Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb sült zöldségekkel és krumplipürével

30 perc
mester
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat sóval és borssal befűszerezzük. A zöldségeket tisztítás után hasábokra, a burgonyát karikára vágjuk. A burgonyákat bő sós vízben megfőzzük.
  2. Veszünk egy sütőzsákot és megszórjuk a liszttel, majd belerakjuk a csirkecombokat, a zöldségeket, és a petrezselymet, majd lezárjuk. Az egyik végét a zacskónak kivágjuk, hogy a gőz  távozni tudjon. 180 fokos sütőbe toljuk, és 35-40 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Amikor majdnem kész, kivágjuk és szétvágjuk a sütőzacskót, hogy a teteje is megpiruljon.
  3. A megfőtt burgonyák levét leöntjük, burgonyatörővel összetörjük mindkettőt. Az édesburgonyát 5 dkg vajjal, és egy csipet szerecsen dióval habosra kikavarjuk. A burgonyát forró tejjel, és vajjal, csipet szerecsen dióval krémesre keverjük. Együtt tálaljuk.

    OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

    KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS: ÍGY LESZ TÖKÉLETES A SÜLT CSIRKECOMB! >>> 

Megjegyzés

A batáta egy új kedvenc lett. Érdemes kipróbálni. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss