Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rókagombás burgonyatál

default user icon
MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A burgonyát meghámozzuk, és félbe vágva forró sós vízben 5-7 percig főzzük. A rókagombát kisebb darabokra vágjuk. A vörös hagymát csíkokra metéljük, a fokhagymát felszeleteljük és az újhagymát karikákra vágjuk. Az összes hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.

2.

Hozzáadjuk a leszűrt burgonyát meg a gombát, kevergetve pár percig pirítjuk, majd sóval, borssal, köménymaggal és pirospaprikával ízesítjük. Egy sütőbe tolható edénybe áttesszük, és 180 fokon sütjük 15 percig. Végül megszórjuk a felaprított kaporral.

Ezek is érdekelhetnek

Friss