Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rizses-zöldborsós hús

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma (nagyobb)
  • 40 dkg sertéshús
  • olaj
  • bors
  • pirospaprika
  • 40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 6 ek rizs

Elkészítés

    1. A hagymát apróra, a húst kissebb kockákra vágjuk. Kevés olajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzádjuk a felkockázott húst, és együtt kavarjuk, ameddig a hús kifehéredik.
    2. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és közepes tűzön főzzük.
    3. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldborsót és a rizset. Egy kevés vízzel pótoljuk, hogy a rizs megduzzadjon. Lassú tűzön addig főzzük, mig a hús, a rizs és a zöldborsó is megpuhul.

    BÁCSKAI RIZSES HÚS>>> 

    RIZSES HÚS CSIRKEMELLBŐL>>> 

    PILISI RIZSES HÚS>>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin