Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses-zöldborsós hús

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra, a húst kissebb kockákra vágjuk. Kevés olajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzádjuk a felkockázott húst, és együtt kavarjuk, ameddig a hús kifehéredik.
  2. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és közepes tűzön főzzük.
  3. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldborsót és a rizset. Egy kevés vízzel pótoljuk, hogy a rizs megduzzadjon. Lassú tűzön addig főzzük, mig a hús, a rizs és a zöldborsó is megpuhul.

BÁCSKAI RIZSES HÚS>>> 

RIZSES HÚS CSIRKEMELLBŐL>>> 

PILISI RIZSES HÚS>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss