Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses serpenyő sült csirkecombbal

60 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, a paprikával bedörzsöljük, meglocsoljuk olívaolajjal és a 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 45 percig sütjük, a végén grill fokozaton, 200 fokon megpirítjuk.
  2. A répát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A hagymákat daraboljuk, a hegyes zöldpaprikát és a chilit karikákra, a kalifornia paprikát csíkokra, az olívabogyókat pedig félbevágjuk.
  3. Egy serpenyőben olajon a hagymákat és a chilit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a répát, a mexikói züldségkeveréket, az olívabogyót, a paradicsomot és a rizst. Felöntjük vízzel, sózzuk, belemorzsoljuk a leveskockát, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, időnként megkeverjük.
  4. Amikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk az aprított petrezselymet, a cayenne borsot, megszórjuk fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverékkel, meglocsoljuk citromlével és fehérborral, végül a sült csirkecombbal tálaljuk.

8 TÖLTÖTT CSIRKECOMB, AMIBŐL GARANTÁLT A REPETA>>> 

10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss