Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizses káposzta csirkecombbal

MME MME
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd húzzuk félre a tűzről, és szórjuk rá a pirospaprikát. Tegyük bele a káposztát meg a rizst, öntsük fel a húslevessel, és sóval, borssal fűszerezzük.

Amikor a rizs már félig puha, öntsük az egészet kiolajozott tepsibe, és egyenletesen igazgassuk el. A csirkecombokat vágjuk ketté, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Ezután fektessük rá a rizses káposztára, takarjuk le alufóliával.

180 °C-os sütőben pároljuk 20 percig,
majd a vegyük le a fóliát, és süssük pirosra.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek