Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rizottó tengeri gyümölcsökkel

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, az újhagymát felkarikázzuk. Az olajat tűzálló lábasban felforrósítjuk, a hagymát és fokhagymát 3 percig dinszteljük benne. A rizst, a tengeri gyümölcsöket és a zölborsót hozzáadjuk. Óvatosan összekeverjük, felöntjük a forró zöldséglevessel.

Lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig pároljuk.

Közben a citromfüvet apróra vágjuk, az elkészült rizottóba forgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és citrom kíséretében azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss