Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámedzés, sok-sok hal, néha sör - íme Rihanna engedékeny diétája!

Rihanna teste egyszerűen gyönyörű: nőies és formás, feszes és izmos. Ha te is szeretnél hasonlóan kerek popsit és lapos hasat, akkor megmutatjuk RiRi nőiességét hangsúlyozó könnyű diétáját!

Rihannát sokan az ideális nőnek tartják: épp ott kerek, ahol kell, és pont ott karcsú, ahol jó mutatnak a keskeny idomok. A Sziget Fesztivál egyik szenzációját hamarosan élőben is megcsodálhatod, de addig megmutatjuk, milyen étrenddel tartja formában magát a gyönyörű barbadosi énekesnő. 

A lány, aki sörrel fogyózik! 

Rihannának néha saját séfje főz ebédet, de van olyan nap is, hogy az egyetlen dolog, amit fogyaszt napközben, az a sör. Néha viszont a jól bevált diétájához fordul, az úgynevezett Five Factor Diet-hez, ami magyarul annyit tesz, “5 Faktor Diéta." Ezt a diétát Harley Pasternak edző fejleszette ki, akinek filozófiája egyszerű: ötször kell enni egy nap folyamán, és ötféle tápanyagot kell a szervezetbe juttatni és fogyasztani: szénhidrátot, fehérjét, rostokat, zsírokat és cukormentes folyadékot. Emellett 5x25 percet kell edzeni egy héten, ügyelve arra, hogy keverjedjenek a cardio, a hasizom, és az erősítő gyakorlatok. Innen ered tehát az ötös szám a diéta nevében.

A csúcsformát nem adják ingyen!

Rihanna korunk egyik legszexibb nője, ám szépségének ára van. Bomba alakját ő is kemény munkának köszöheti: „A cardio kulcsfontosságú. A személyi edzőm is velem utazik, amikor egy nagyobb eseményen kell részt vennem, vagy koncertet adok. Minden nap edzek, de ehhez szükségem van az edzőmre, hogy motiváljon” - nyilatkozta. Pasternak állítja, hogy Rihanna teste természeténél fogva gyönyőrű, ám tökéletességét a remek gének és a cardio kombinációjának köszönheti.

Mutasd, ami szép!

Annál pedig, akit ilyen testtel áldott meg a természet, a legfontosabb az alakot kiemelni, a szép részekre helyezni a hangsúlyt és irányítani a tekinteteket. Rihanna a turnéin is törekszik a heti háromszor 25 perces edzéseket elvégezni. A gyakorlatok a következő mozgások egyvelegéből áll: biciklizés, ugrókötelezés, lábgyakorltatok, és persze cardio - ezek együttes kombinációja teszi ki az alig fél órás mozgásgyakorlatot. Ezek a hotelszobában vagy a backstageben is könnyen elvégezhetők egy-egy fellépés előtt - nyilatkozta a People.com-nak Pasternak.

 

Ririnek saját séfje van!

Rihanna személyi séfje, Kamal Kalokuh pedig elárulta, hogy az énekesnő imádja a szénhidrátot, és elmondása szerint kedvencei a tésztafélék és a karibi ételek, mint például a curry-s csirke – nyilatkozta a Voguenak. Rengeteg szénhidrátfélét, főként rizst eszik, mivel ez ad neki erőt a fellépésekhez, amire a szervezetének szüksége is van a jó teljesítményhez.

kukába a diétával, enni jó!

Ezt alátámasztva RiRi a következőt nyilatkozta a Fabulous magazinnak: „Tudom, hogy a szénhidrát ellenség, de ha 3 napig mellőzöm, legyengülök. Ha mindent úgy csinálnék, ahogy az edzőm javasolja, 3 óránként ennék kisebb adagokat, ezzel szemben van, hogy csak egyszer vagy kétszer eszem egész nap. Amikor van lehetőség, odafigyelek. Ilyenkor reggelire tojásfehérjét eszem ananásszal, ehhez meleg vizet és citromlevet iszom. Ebédre halat eszem krumplival. A zöldségeket utálom, de az alakom megőrzése érdekében rákényszerítem magam, hogy fogyasszak belőlük. Vacsorára pedig megint halat eszem."  Rihanna az OK! Magazin értesülése szerint már feladta Harley Pasternak diétáját, mert az időbeosztása ellehetetlenítette az étrend betartását. „Az 5 faktoros diéta ment a kukába, amikor turnéra mentem. Nehéz bármiféle rutint beiktatni az életedbe, amikor ennyire zsúfolt a programod és az időbeosztásod” - magyarázta RiRi.

A fogyás velejárója...

Ennek ellenére Riri továbbra is remek formában van, Ryan Seacrest rádiós műsörvezetőnek elmondta, nem is érti, hogy lehet, hogy folyamatosan veszít a súlyából. „Igazából elég idegesítő, mert mostanra már nincs fenekem és mellem. Az emberek azt hiszik, nem eszem. Pedig eszem, folyamatosan eszem, akár hamburgert  hajnali 3-kor, de nem látszik, és ez probléma. A stressz sajnos fogyaszt, de nem szépen. Úgyhogy mindenkinek azt mondom: nyugi!"
Rihanna mostani turnéja során Magyarországra is ellátogat, így a Sziget nulladik napján előben is szemügyre veheted a tökéletes alakját.

Részletek RiRi menüjéből!
Reggeli:

1. Tojásfehérje
2. Ananász
3. Meleg víz és citrom

rihanna diétás Ebédje:

1. Hal
2. Krumpli

Nassolnivaló hétköznapokra:

1. Alacsony szénhidráttartalmú müzli- vagy zabszelet
2. Sós kekszek
3. Szőlő
4. Magok

Vacsora, amit szigorúan tartani kell:

1. Hal
2. Gombás omlett
3. Zöldsaláta

még több diétát itt találsz >>> 

diétás ételek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss