Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ricottával töltött szilva

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Verona mix
  • 4 db ringló
  • 20 dkg ricotta
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 1 marék fenyőmag
  • 2 szál kakukkfű
  • Tokaj Dressing Szilva

Elkészítés

    1. A szilvaszemeket megfelezzük és kimagozzuk. A ricottát egy tálba tesszük, hozzáreszeljük a citrom héját és kevés sóval ízesítjük.
    2. A fenyőmagot felhevített serpenyőbe szórjuk, és közepes lángon megpirítjuk.
    3. A szilvákat megtöltjük a ricottás krémmel, az salátát tányérra tesszük és ráhalmozzuk a szilvaszemeket. Megszórjuk a pirított fenyőmaggal és friss kakukkfűvel, majd meglocsoljuk a szilvás Tokaj Dressinggel.

     
    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salatazz!


     


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin