Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ricottával töltött szilva

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A szilvaszemeket megfelezzük és kimagozzuk. A ricottát egy tálba tesszük, hozzáreszeljük a citrom héját és kevés sóval ízesítjük.
  2. A fenyőmagot felhevített serpenyőbe szórjuk, és közepes lángon megpirítjuk.
  3. A szilvákat megtöltjük a ricottás krémmel, az salátát tányérra tesszük és ráhalmozzuk a szilvaszemeket. Megszórjuk a pirított fenyőmaggal és friss kakukkfűvel, majd meglocsoljuk a szilvás Tokaj Dressinggel.

 
Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salatazz!


 


Ezek is érdekelhetnek