Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ricottával töltött hátszín

default user icon
2

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 12 dkg marhahátszín
  • 4 dkg ricotta
  • 2 dkg spenót
  • olívaolaj
  • fokhagyma
  • feketebors
  • grill fűszerkeverék

Elkészítés

    Elkészítés: A hátszínt felszeleteljük, és szépen kiklopfoljuk. A leeső húsdarabokat nagyon apróra vágjuk, vagy ledaráljuk. Az áttört ricottát ezzel és a spenóttal összekeverve, a fűszerekkel ízesítve összekeverjük, a kiterített hússzeletre igazítjuk. Vigyázva, hogy két végén nehogy kifolyjon, feltekerjük, és tepsibe téve, saját levével locsolgatva, lassan puhára pároljuk.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

hollosneilles
A ricotta olyan mint a túró,csak nem olyan savanyú lágyabb az íze és az állaga is krémesebb.Nagyobb üzletekben kapható
Anyuska25
Haló mindenki!Mi az a ricotta?

Magazin