Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ricottás-spenótos cannelloni

MME MME
2 3/5
60 perc
mester
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: 2 gerezd fokhagymát olívaolajon megdinsztelek, majd a spenóttal együtt megpárolom, sóval, borssal ízesítem. Hagyom hűlni. Ezután hozzákeverem a ricottát, a parmezán sajtot, megsózom, borsozom (közben megízlelem) és a legvégén hozzákeverem az egész tojást.

Ezt a masszát a cannelloni tésztába töltöm, amit olívaolajjal kikent tepsibe egymás mellé helyezek.

Öntet: 2 gerezd zúzott fokhagymát megdinsztelek olívaolajon, majd hozzáöntök kb. 3 dl tejszínt és 3 dl zöldséglevest, sózom, és bazsalikommal ízesítem. Felforralom.

Ezt az öntetet ráöntöm a már előzőleg megtöltött tésztára, a tetejére mozzarellát teszek, alufóliával lefedem, és közepesen meleg sütőben addig sütöm, míg a tészta megpuhul (kb. 25-30 perc.)

Ezek is érdekelhetnek

Friss