Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ricottás-gombás spagetti

15 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát lepirítom az olajon, hozzáteszem a szeletekre vágott gombát és a felkockázott paradicsomot, majd addig párolom, míg majdnem zsírjára sül, közben sózom, borsozom. Utána hozzáteszem a ricottát, és kevergetem pár percig, majd hozzáöntöm a tejszínt. Összeforralom, és ha szükséges, még sózom, és mielőtt levenném a tűzről, beletöröm a fokhagymát.

Közben párhuzamosan főzöm a tésztát. Amikor mindkettő kész, a tésztát leszűröm, és a mártással elkeverem Reszelt sajttal és bazsalikomlevéllel tálalom.

Jó étvágyat!

Megjegyzés

Nálunk nagyon bejött, gyors és más, mint a megszokott milánói vagy bolognai szószok. - Vicek85

Ezek is érdekelhetnek

Friss