Elkészítés: Az apróra vágott hagymát lepirítom az olajon, hozzáteszem a szeletekre vágott gombát és a felkockázott paradicsomot, majd addig párolom, míg majdnem zsírjára sül, közben sózom, borsozom. Utána hozzáteszem a ricottát, és kevergetem pár percig, majd hozzáöntöm a tejszínt. Összeforralom, és ha szükséges, még sózom, és mielőtt levenném a tűzről, beletöröm a fokhagymát.
Közben párhuzamosan főzöm a tésztát. Amikor mindkettő kész, a tésztát leszűröm, és a mártással elkeverem Reszelt sajttal és bazsalikomlevéllel tálalom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre