Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ribizlis-málnás lepény

4/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A margarint a cukor felével kikeverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, eldolgozzuk. A tojások fehérjét a cukor másik felével kemény habbá verjük. A margarinos keverékhez forgatjuk óvatosan, hogy a hab össze ne törjön. A sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk, elkeverjük.

Sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük. A tetejét megszórjuk ribizlivel és málnával (lehet más nyári gyümölcsökkel is). Mielőtt betennénk a sütőbe, meghintjük cukorral a tetejét. Tűpróbáig sütjük, illetve amíg a cukor a tetején megpirul.

Ezek is érdekelhetnek

Friss