Elkészítés: A joghurtot a porcukorral elkeverjük, a tejszínt felverjük, és a zselatinfixet beletesszük. A joghurtot és a tejszínhabot összekeverjük, majd a ribizlit is beletesszük. Pár órára a hűtőbe tesszük.
A tésztához a tojásfehérjét a cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat, a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott, kilisztezett tepsiben 170-180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt a tészta, a ribizlis krémet rákenjük, és a gyümölcszselével leöntjük.
Jó sütögetést!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre