A lisztet, a tejfölt, a tojást egy csipet sóval összegyúrjuk, majd kb. 3 mm vékonyra kinyújtjuk.
Elkészítjük a rántást: a margarint felmelegítjük, majd rátesszük a lisztet és barnulásig folyamatosan kevergetjük. Hagyjuk kihűlni.
A kinyújtott tésztára rákenjük a hideg rántást, és mint a bejglit, összegöngyöljük. Fél órán át állni hagyjuk, majd 6 részre osztjuk.
Minden részt körül-belül 2 mm vékonyra kinyújtunk, és megkenjük olvasztott zsírral vagy margarinnal.
Elkészítjük a tölteléket: a lereszelt almát összekeverjük a cukorral, és 15 percig hagyjuk állni. Ezután kinyomkodjuk, a levet felfogjuk. A vajat megolvasztjuk, rádobjuk a kinyomkodott almát, és párolni kezdjük a fahéjjal.
Közben a felfogott lében elkeverjük a vaníliás pudingport, az almához öntjük, és néhány perc alatt besűrítjük, majd lehúzzuk a tűzről és hűlni hagyjuk.
A tészták szélére tetszés szerinti tölteléket, jelen esetben almás tölteléket teszünk: majd összehajtogatjuk. 180 fokra előmelegített sütőben körül-belül 30 perc alatt aranybarnára sütjük Kihűlés után szeleteljük, porcukorral megszórjuk.