Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Reteksaláta mangóval és almával

MME MME
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A retket megmossuk, megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát vékony szeletkékre vágjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, felszeleteljük. A mangót meghámozzuk, húsát kisebb darabokra vágjuk. A kaprot lecsepegtetjük, néhány szálat félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk.

Elkészítés: Az öntethez egy kis tálkában összekeverjük a tejfölt, a tormát és a kaprot, kissé megsózzuk, és megborsozzuk. A retket összekeverjük az almával, a zellerrel és a mangóval. Az öntetet a zöldség-gyümölcs egyvelegre öntjük, és óvatosan összekeverjük, hogy az öntet bevonja az összetevőket. Amikor kész, átszedjük egy csinos salátástálba, és kaporszálakkal díszítjük.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 91 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss