A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a kakaóporral és a sóval. A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját. Apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket a cukros maszszához, és összedolgozzuk. A tésztát folpakba csomgoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez az áttört túrót összekeverjük a kétféle cukorral és 3 db tojássárgájával. 4 db tojásfehérjét kemény habbá verünk 1 csipet sóval, majd ezt is a túrós masszába forgatjuk.
Egy hőálló tálat vagy egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Kivesszük a tésztát a hűtőből, két részre osztjuk, és a felét az előkészített formába reszeljük. Kissé lenyomkodjuk, majd rásimítjuk a túrós tölteléket.
A másik tésztadarabot is lereszeljük, egyenletesen elosztjuk a túrón. A süteményt készre sütjük a 170 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt.