Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, beletesszük a kakaót és a bort, majd óvatosan a felvert habját és a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott tepsibe tesszük és megszórjuk a kinyomkodott meggyel. Előbb kb. 5 percig előmelegített sütőben nagy lángon, majd visszavéve kb. 120 fokon megsütjük.
A krémhez 6 tojássárgáját pici cukorral habosra keverünk, beleteszünk 2 kanál lisztet. 3 dl tejet felteszünk forralni, majd ezt is belekeverjük. Állandó keverés mellett kis lángon sűrűre főzzük, míg elválik a lábas aljától, majd kihűtjük, közben többször kevergetve.
25 dkg margarint 15 dkg cukorral nagyon habosra keverünk, és a kihűlt masszát beletéve jól összekeverjük. Rákenjük a kihűlt tésztára a krémet.
A tetejére rátehetjük a gőz felett cukorral keményre felvert tojáshabot, de sokkal finomabb, ha fél liter tejszínt cukorral felverünk - habfixet tegyünk bele -, és újra verjük még egy kicsit. Ezt rákenjük a krémre és a tetejére reszelt csokit szórunk.
Ez egy nagyon finom süti.