Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megpárolom. A szalonnakockákat kisütöm a libazsíron.
A felszeletelt, sózott, borsozott csirkemellek mindkét oldalán megsütöm. Megszórom kevés curryvel. Ráöntöm a fehérbort, és fedő alatt puhára párolom.
A kész csirkemell szeleteket tányérra kiveszem. A lisztet, a zúzott fokhagymát, a joghurtot és a tejfölt kevés vízzel (1 dl) és a pecsenyelével simára keverem, és picit összeforralom. Visszateszem a csirkét és a karfiolt is. Megszórom a sajttal. Néhány percig párolom.
Krumplival, rizzsel tálalva igen komplett étel, de köret nélkül önállóan is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre