Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Részeges csirkecomb párolt káposztával

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd ételízesítővel és borssal fűszerezzük.
  2. 1 dl vizet és a bort a tepsibe öntjük, és fóliával letakarjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és további 30 perc alatt ropogósra sütjük combokat.
  3. A káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és egy teflonos edénybe helyezzük. Egy kevés olajat öntünk rá és megsózzuk. Amikor fonnyadni kezd a káposzta, hozzáadjuk a cukrot, az őrölt köményt és az ecetet, majd a maradék vizet. A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk, és tálaláskor a csirke mellé kínáljuk.

    A CSIRKE LEGJAVA: CSIRKEMELL ÉS CSIRKECOMB >>> 

    Még több káposztás recept >>> 

Megjegyzés

Mutatós, laktató és egészséges étel. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss