Részeges csirke párolt zöldbabbal

Hozzávalók

  • 8-10 alsó csirkecomb
  • 1 csomag szeletelt bacon
  • majoranna
  • bors
  • 2 dl sör
  • 1 csomag zöldbab
  • fokhagyma
  • snidling
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • olivaolaj

Elkészítés

    1. A combokat befűszerezzük a sóval, borssal és a majorannával, ezután betekerjük a baconbe, majd a tepsibe fektetjük, és meglocsoljuk a sörrel.
    2. Lefóliázva sütjük 3/4 órát. A végén levesszük a fóliát és kicsit körbepirítjuk.
    3. A zöldbabot fokhagymás olivaolajon, a zöldfűszerekkel együtt, wokban megpároljuk. Rizst és burgonyapürét is adhatunk hozzá.

Megjegyzés

Ha vendégek jönnek és egyszerűt, de mégis finomat szeretnél főzni, ez pont megteszi. Csak egy pár csirkecomb, bacon, zöldbab és egy doboz sör kell hozzá.

Gáspár Kata
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin