A csirkét mossuk és szárítsuk meg, majd daraboljuk fel 6-8 adagra, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. A mogyoróhagymákat negyedeljük fel, a fokhagymát vágjuk vékony szeletekre. A gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
Egy kisebb tepsit zsírozzunk ki, majd tegyük bele a hagymát, a húsdarabokat, a fokhagymát, a gombát és a babérlevelet. Sózzuk és borsozzuk meg, végül szórjuk rá az apróra vágott kakukkfüvet.
Öntsük le a húst a borral, és süssük kb. 10 percig. Ekkor öntsük rá a húslevesalaplét, és lefedve süssük további 20 percig. A sütés utolsó 5 percére vegyük le róla a fedőt vagy az alufóliát, és süssük pirosra a húst. Friss bagettel vagy kenyérrel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre