Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Este beáztatod, reggel összerakod: egyéjszakás bulgurkása reggelire

Egy kásareggelinek sokszor csak hétvégén állunk neki a főzési idő miatt. Most mutatunk egy egyéjszakás bulgurkását, amit főzni sem kell. Elég beáztatni este, reggel pedig 3 perc alatt összerakni, és már ehetjük/vihetjük is.
Hozzávalók:

1 bögre bulgur
1,5 bögre tej
1/4 bögre görög joghurt
7 dkg Frico Chevrett kecseksajt 
2-3 tk méz
2 ek mogyoróvaj
1 tk őrölt fahéj
1 db alma 
granola (ízlés szerint)

Elkészítés:

A bulgurt egy tálba tesszük, felöntjük a tejjel, és egy éjszakát pihentetjük a hűtőben (vagy kb. 10-15 perc alatt megfőzzük).

A joghurtot kikeverjük a felaprított kecskesajttal, a mézzel és a mogyoróvajjal. Az almát feldaraboljuk, és megszórjuk fahéjjal. Ezután a bulgurt összekeverjük az almával és a szósszal, granolával megszórva tálaljuk.

Tipp: Aki édesebben szereti, használjon több mézet.

MARADÉKMENTÉS: SÜSS SAJTOS PALACSINTÁT A MEGMARADT KRUMPLIPÜRÉBŐL >>> 
A LEGFINOMABB RAKOTT KRUMPLI HÁROMFÉLE SAJTTAL >>> 
SAJTOS KRUMPLILEVES, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD, PEDIG KELLENE >>> 
SAJTKRÉMES GÖNGYÖLT CSIRKEMELL, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss